【后生仔倾吓偈】冯盈盈读大学先初恋 六号:但你小学已经收兵

最新一集《后生仔倾吓偈》以「忏悔学生时间没做过的事」为中心,陆浩明一公然呢个问题之后,麦明诗随即表现:「沟得唔够多仔」,又确实,对幼学同中学都就读女校嘅佢嚟讲,沟仔真係一件几遥弗成及嘅事,佢之后仲话「会考之后先识男仔。同样都係就读女校嘅冯盈盈亦都表现「 我都係入左U之后先第一次拍拖」,但公信力基础上係零,之后佢仲唔舍弃,话本身puppy love发作喺大学,结果被麦明诗笑:「你嗰啲係dog love」

陆浩明亦都唔放过呢个大好机遇,直指FYY固然大学先先河拍拖,但好鲜明幼学时仍然先河收兵,FYY直认不讳,更笑言:「播定种先啰」并注释当年咁尽力念书,无非都係念考入一间好啲嘅大学去沟仔,正本修业真的不是求分数,连陆浩明都话呢两位拍档人生方向好真切,十优麦明诗好郑重咁话:「咁先有高质嘅兵,我哋好有方向,好识得循序渐进,每一个环节都谂知道。」固然麦明诗讲到似层层咁,但观乎其恋情战绩,犹如远远不足FYY,单係FYY同男友宝宝拍拖4年,仍然起色到买楼同居就仍然赢一条街。

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注